Een centje bijverdienen

Mijn meester ziet mij graag gebruikt worden als seksspeeltje van andere mannen. Hij zond me een lijst met wat ik allemaal kon/moest laten doen door andere mannen tegen vergoeding. Dit was de lijst:

handjob: 5 euro
tittyfuck: 10 euro
pijpen: 20 euro
kutje neuken: 40 euro
kutje neuken zonder condoom: 60 euro
kontje neuken: 70 euro
kontje neuken zonder condoom: 100 euro

alle prijzen inclusief slikken of klaarkomen op plaats naar keuze

Deze hing ik op in de buurt van de visvijver in een afgelegen bos, met een belletje bij zodat ik wist als iemand me wou gebruiken. Hier kwamen veel oudere mannen die vast wel eens met een jong sletje wouden spelen.

Al snel ging voor de eerste keer het belletje, ik ging luisteren naar zijn wens, nam het geld aan en ging het ergens leggen en kleedde me uit (zoals ik elke keer ging doen). Naakt ging ik terug naar de man en begon hem te rukken zoals hij had gevraagd. Het was een man van rond de 50 en het duurde toch eventjes voor hij zijn zaad op mijn borsten spoot.

De man laat me achter en ik keer terug naar mijn kleren en een doek om mijn borsten af te vegen. Niet veel later gaat weer het belletje en staan er 2 jonge mannen. De ene betaalt me voor te pijpen en de andere om me te neuken zonder condoom.

Ik besluit ze beiden tegelijk onder handen te nemen en laat me neuken terwijl ik de ander zijn lul in mijn mondje neem. De jonge die ik pijp spuit al snel in mijn mond maar zijn vriend houd langer vol. Hij laat me 2 keer klaarkomen voor hij zijn warm zaad in mijn kutje spuit. Ondertussen was er een man van ongeveer 40 jaar gepasseerd die bleef kijken.

Hij wou dat ik hem een tittyfuck gaf, dus nam ik het geld aan, ging het wegsteken en half afgemat pak ik zijn lul tussen mijn borsten en masseerde zijn stijve lul. Al snel spoot zijn zaad in mijn gezicht en haren. Ondertussen plakte mijn kut, borsten en heel mijn gezicht van het opgedroogde zaad. Ik verlangde naar een warme douche, maar ik kreeg nog enkel ‘klanten’ voor dat zover was… De meesten van middelbare leeftijd die mij in mijn strak kutje wouden neuken, maar toch een condoom gebruikten. Na 4 uur mij te laten neuken, gebruiken en misbruiken door enkele tientallen mannen kon ik eindelijk naar huis keren voor een heerlijke douche.

Zonder dat ik het wist zat mijn meester mij te controleren vanuit het bos en had hij het gefilmd. Deze ging hij in zijn privécollectie steken. Hij wachtte me op toen ik uit het bos kwam, en voor ik naar huis mocht wou hij mij nog een keer nemen, zonder condoom. Het was een heerlijk moment toen hij me hard tegen een boom duwde, mijn rok omhoog trok en mijn slip opzij schoof. Hij ramde zijn stijve lul in mijn kut en neukte me helemaal kapot terwijl hij mijn borsten uit mijn topje trok en ze hard masseerde. Ik kreunde steeds luider en luider van het genot tot hij zijn zaad in mijn kut spoot. Helemaal uitgeput laat hij mij achter aan de boom.

Ik moest een half uur bekomen voor ik mijn borsten terug weg stak en mijn slip en rokje terug goed trok. Met zijn zaad die in mijn slip lekte fietste ik naar huis. Het slipje verstopte ik op men kamer voor ik de douche inging voor die heerlijke warme douche en al het opgedroogd zat van mijn lichaam te vegen.
Zveřejnil(a) lisa07
před 8 roky/let
Komentáře
20
Please or to post comments
Hardtorock
Wow leuke bijverdienste en iedereen is gelukkig
Odpovědět
Ohh lekker zo , kon ik ook maar eens komen spuiten 
Odpovědět
Harley_hardon
Zalig verhaal. Zou het belletje daar nog hangen? 😉😋😛
Odpovědět
sonyboy69
hopelijk hangt er binnenkort nog eens een belletje dan :heart:
Odpovědět
geil verhaaltje, zou iedere dag langskomen voor een handjob aan 5 euro
Odpovědět
umbertob1968
heerlijk verhaal had ook wel willen komen
Odpovědět
Zalig!
Odpovědět
Heerlijk verhaaltje
Odpovědět
Daar had ik wel bij willen zijn
Odpovědět
Kuota85
heerlijk
Odpovědět
laat mij zeker eens weten als je dit nog een keer doet :stuck_out_tongue_winking_eye:
Odpovědět
ok lekker sletje
Odpovědět
lisa07
do the_ewing : het gedeelte van de prijslijst en het bos en de handjob :stuck_out_tongue_winking_eye:
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
Welk gedeelte is echt
Odpovědět
lisa07
do busjeb : gedeeltelijk echt :smile:
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
busjeb
Geil verhaaltje ...fantasie of ...
Odpovědět
lisa07
do dick4you2cum : heel veel handjobs?
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
4londonfun
Klinkt erg goed! Benieuwd naar het filmpje
Odpovědět
als ik langs was gekomen zou je aan mij 185€ hebben gekregen. probeer zelf maar te raden wat ik allemaal met je had uitgestoken. :smile:
Odpovědět
heel geil
Odpovědět