Tinerete tumultoasa 1…

Era foarte taziu, noapte intunecoasa si rece de noiembrie. Veioza aprinsa raspandea o lumina palida in dormitorul imens. Mama dormea sub cuvertura usoara, cu un zambet sters in coltul gurii. Era a doua noapte in care mama nu ma mai lasase sa merg in dormitorul meu. Imi aranajase in sifonierul ei compartimente intregi numai pentru mine.

Ma trezisem foarte devreme si cu toate ca simteam o oboseala placuta in corp, mi-am preparat la bucatarie un ness cu lapte, tare si fierbinte si am incercat sa refac discutia avuta cu o seara inainte si sa reflectez la toate evenimentele din ultimele 2-3 zile, intamplari uimitoare si care dadeau nastere la situatii diferite. Erau numai doua zile de cand devenisem amantul mamei mele. Aveam 18 trecuti, eram in anul I la IT matematica…Avea 36 iar eu o vedeam frumoasa si tanara ca intotdeauna.

Parul blond cenusiu, rasfirat pe perna, capul intors de nu puteam sa-i vad decat o parte din fata si umerii magnifici ce ieseau de sub cuvertura…era tot ce puteam vedea din mama mea care mi se daruise pe de-a-ntregul cu doar doua nopti in urma cu o pasiune si dorinta pe care nu le cunosteam si de care nu credeam ca mama este capabila. De fapt relatia incepuse cu mult timp in urma insa capatase forma si continut abia cand mama se stercurase linga mine, cu doua nopti inainte. Sa vedeti cum a fost!!

Invatam pentru ca doream sa fiu in continuare primul…Afara ploua insa linistit, ploaie mocaneasca…am auzit bataia usoara in usa si am tresarit imediat…o asteptam in fiecare seara **********. Mama a bagat capul sa ma intrebe…
…Pot sa intru!? …nu pot dormi si ma gandeam daca nu este préa tarziu, sa stau cu tine. Eram deja in picioare…mama isi trasese un halat subtire peste camasuta de noapte…era goala pe dedesupt.

…Nu vreau sa te deranjez…ma bag in pat! A intrat sub cearceaful ce era intins ca o couvertura. Am incercat sa continui…nici vorba…eram complet deconnectât. Am mai citit o pagina si am privit-o din nou. Adormise sau asa parea . Nu stiam ce sa fac, imi era teama sa n-o trezesc pentru ca patul nu era foarte lat. Mi-am facut curaj si am intrat langa ea. Abia intrat ca i-am simtit mana pe piept…
…Nici eu nu pot sa dorm…stii ca nu va fi decat noaptea asta? Ma vrei tare? Am simtit de mult!! Ia-ma, nu mai astepta! M-am intors spre ea…Dora era goala sub cerceaf…cand se dezbracase?! Mi-a pipait pula pe deasupra boxerilor de pijama trecandu-si mana de mai multe ori peste ea.

…Da-i jos scumpule! M-a ajutat. Vrei sa vin eu deasupra?…am ezitat…vino! Am intrat intre picioarele ei deschise intr-un V larg si din genunchi i-am pus pula la gaura plina de lichide. S-a impins cu pizda in pula mea si a gemut tare quand i-am infipt-o!

…OOOOh ce bine este! OOOOOH Mihaita, mai adanc dragule, cat poti tu de adanc!! Asa…Asa e bine! Adanc iubitule! Esti tot, stai in mine, te rog! OOOOOH Doamne! Doamne ce bine este! M-a tras cu unghiile infipte puternic in spatele meu. Dupa un timp, in care am stat amandoi nemiscati, Dora a inceput foarte incet sa dea din pizda, in sus si in jos, fara graba insa facandu-ma sa o penetrez profund. Ma ridica fara efort, proptita numai in calcaie, infigandu-se si iesind din pula mea singura, fara ajutor. Doar gemea si ofta…gemea de fericire si ofta satisfacuta…era toata numai pasiune!

…Fute-ma Mita, fute-ma adanc! AAH, AAH, AAH, AAH… la fiecare impingere a mea scotea un oftat acompaniat de un geamat si dadea in continuare din cur si pizda.

…Nu te grabi, nu repede, incet scumpule! Adanc, intra tot! Si m-a tras la ea, mi-a plecat gatul si mi-a luat gura la martelat. Buzele ei imi sugeau buzele, limba scormonea asiduu in gura mea cautandu-mi limba, miscarile ei din pizda si din solduri au capatat brusc amploare, curul se ridica si cobora rapid, excitatia ne cuprindea…am explodat amandoi…strigam amandoi de parca eram nebuni…zvarcolirile noastre comune…ne strangeam in brate…sperma imi tasnise in jeturi prelungi, cyprina ei mi se scurgea amestecata cu sperma ungandu-mi coaiele…calduta! O strangeam ca nebunul… rosteam soptit aceleasi cuvinte.

…OOOH Dora, te iubesc! OOOH Dora, te iubesc! OOOOOOH Dora! Pula imi statea dreapta si tare in ea…Dora se misca constant pe toata lungimea si nu voia, nu avea de gand sa iasa . Se misca in continuare fabulos, neincetat pe toata lungimea pulii care ramasese la fel de tapana…rasufla greu si gemea sacadat.
…AAh, AAH, AAH, da-mi Mita! Da-mi pula sa ma satur! As vrea sa nu se mai sfarseasca noaptea asta, fute-ma!

Cand m-am trezit din nou eram singur. Simteam inca in camera mirosul mamei…ploaia se oprise, cerul devenise senin. Am plecat la biblioteca si dupa cateva ore m-a sunat mama…era trecut de 14…
…Mi-e foame, vrei sa mananci cu mine? Ne-am intalnit in fata bistroului…unul mic insa se manca bine si ieftin. Eu am ajuns primul. I-am simtit parfumul si m-am intors. M-a luat de gat cu doua brate moi, s-a lipit de mine si m-a sarutat appasat. Ne-am asezat la o masuta in colt. O priveam intrebator.

…M-am saturat sa dorm singura, sa ma trezesc singura. Am barbat si il iubesc de mor, de ce sa stau ca proasta singura. Mihaita, iubitul meu, te rog, daca iti iubesti mama asa cum spuneai aseara,n-o mai lasa singura. S-a uitat putin tematoare in ochii mei…

…Dora, pot sa iti spun in continuare pe nume…?

A inclinat putin fruntea aprobandu-ma…Dora, tu esti tot ce mi-am dorit, te iubesc asa de mult!! Cuvintele eau de prisos…s-a aplecat si mi-a prins mana pe care mi-a sarutat-o la fel de apasat.

…Te astept diseara fierbinte, doritoare si goala. Nu mai pot! I-am luat mana si am intrebat-o uitandu-ma in ochii ei luminosi.
..De ce sa asteptam pana disera? Ai ceva mai important? Hai acasa iubito…!
In taxi s-a lipit de mine si a inceput sa ma pipaie pe sub scurta. Isi plimba mana pe pula mea care era la dimensiuni maxime…am intrat in casa tinandu-ne de mijloc insa n-am mai ajuns in sufragerie..m-a dezbracat cu aceeasi viteza cu care o dezbracam…m-a luat de gat si si-a incolacit picioarele in jurul taliei mele…s-a potrivit cu pizda exact pe pula mea ce vibra cautandu-i pizda…a gasit-o si a fixat-o cu o mana la gaura…

…Intra, intra, intra ca sunt gata, nu mai pot…s-a lassât in jos icnind…pula i-a intrat fortat insa Dora a rezistat pana a avut-o toata in ea…
…AAAAAAAH , e toata!…ce bine este! Toata, o vreau toata , sa n-o scoti! Cu ea in pula am urcat scara spre dormitorul ei.
…AACH, AACH, AACH, AACH…am trantit-o pe pat…Eu, Eu deasupra, lasa-ma sa te fut! OOOOOOH ce mare si buna este! M-a incalecat, si-a fixât capul pulii la gaura si s-a lasat curajoasa …
…OOOOOH Doamne…pubis in pubis, Dora voia mai mult, mai adanc…incerca, se zbatea insa nu se putea mai mult…a schimbat tactica…s-a lasat pe mine pana cand sfarcurile mi-au atins obrajii…am luat unul intre buze si am inceput sa-l sug…a urlat dezlantuindu-se…

…Mihaita, iubitule, ce bine este! …Mai vreau…o tineam cu palmele de buci ridicand-o in ritmul in care voia sa ma futa…cobora si urca pe pula mea, am schimbat sfarcul si am supt toata tata…n-am reusit insa am reusit s-o excit …cum tineam mainile sub bucile ei am simtit cum se scurge cyprina din ea…abundenta, calda, curgea in valuri. Isi contracta pizda impingand cu putere valurile de cyprina si atunci mi-a venit ideea. Degetul meu s-a umplut de lichide, l-am proptit la rozeta si inainté ca Dora sa inteleaga i-am perforat-curul cu tot degetul. A intrat ca uns…

….AAAAAAAH miselule, ma violezi!? Baga-l tot! S-a last pe mine, gura ei mi-a cuprins buzele si a inceput sa urce si sa comboare cu inversunare pe pula care ramasese la fel de mare si tare. Ma futea cu o foame pe care nu puteam sa o presupun…pasiunea ei era ceva ce ma uimea cel mai tare…niciodata nu banuisem ca mama ma dorea atat de mult…si dintr-o data am inceput sa devin banuitor. Daca Dora voia un barbat, nu neaparat pe mine, unul cu pula mare ,rezistent si care reusea sa o satisfaca?!.

Trebuia sa clarific o asemenea varianta insa pe moment ma preocuoa cu total alt ceva. Degetul meu ramasese infipt in curul Dorei, pizda ei se misa fabulos pe pula mea , se sincronizase teribil cu degetul pe care il intram si scoteam din curul ei. Totul era incantator, gura ei imi sugea placut buzele, limba era toata bagata in gura mea, pana la radacina…si dadea din cur impinzandu-si pizda atat de placut! Era nebunie…o strangeam in brate si nu ma saturam sa o pipai, sa ii simt piela catifelata sub palme. Se lasa pe mine fara retinere, ii facea si placere, se misca , degetul meu care o penetra rítmic in cur, dar si pe pula mea care o pentra la fel…se ridicase la verticala, daduse capul pe spate si striga nebuneste…

…Nu mai pot de bine!…Iubitule, fute-ma tare! OOOOOH Doamne, baga-te adanc in mine, OOOOH Mita, fute-ma ca nu mai pot. Am explodat din nou impreuna facandu-ne lichidele sa se amestece, stransorile noastre ne taïau respiratia si gemeam amandoi, la unison.

Nu mai aveam aer si ne-am prabusit respirand greu, sacadat, tragand greu si prelung aer in piept. Titele ei se ridicau si coborau, gura minunata cu care imi supsese buzele, larg deschisa cauta aerul. Ne-am privit! Eram indaragostiti, ne priveam in continuare de parca nu ne-am fi cunoscut niciodata…cat necunoscut era in privirea ei , ma infiora! Am intins mana si am atins-o pe a Dorei…palma ei mica s-a strans…am simtit-o tremurand…

Au trecut minute, sau poate ore pana quand am réusit sa ne trezim din betia simturilor…
…Ma iubesti Mihai!?…numai pe mine? Baga-ti bine in cap…te vreau numai pentru mine…nu te impart cu nimeni alta…te iubesc de crapa pielea pe mine…esti al meu pentru totdeauna!! Se lasase seara, toamna serile incep devreme, intrasem in noapte. Am descoperit ora.

Stateam cu cana de NESS in mana, abia puteam s-o suport de fierbinte ce era. Gustam incet, cu inghitituri mici. Pentru mine totul incepuse cu ani multi in urma…eram copil insa mama ma uimea tot timpul cu frumusetea ei.

O iubisem in diferitele periode ale vietii mele, in mod diferit…aveam 14 ani cand am vazut-o pe mama goala…era prima data…de atunci nu am mai intrat in dormitorul ei pana acum doua seri …statea si se limpezea dupa dus…avea ochii inchisi…apa siroia pe trupul ei minunat…mirat ca mi se sculase pula am inceput sa mi-o frec din instinct fara sa judec…peste boxerii de pijama, o frecam din ce in ce mai repede…excitatia crestea in mine…mama isi clatea tatele magnifice …bagase palméele pe sub ele si le radicase putin…erau foarte drepte cu sfarcurile mari bine conturate.

A trebuit sa ma retrag pentru ca nu puteam ejacula in usa baii…pana in dormitorul meu mi-am strans pula puternic sa nu vars…la usa am dat drumul si pula a inceput sa-mi arunce primele jeturi de sperma… asa am cunoscut-o pe mama ca femeie…din seara respectiva o urmaream cu discretie…voiam din nou sa ii vad tatele…voiam sa le ating, pana cand, la o saptamana, Lavinia, vecina noastra de pe strada m-a chemat intr-o seara in parculetul din coltul strazii…spunea ca vrea sa imi arate ceva…intrigat am urmat-o in spatele tufelor de lamaita…terminasem elementara si ma pregateam pentru liceu. Cand Lavinia s-a intors am remarcat imediat ca isi desfacuse nasturii de la bluza ….sanii mari si frumoasi dadusera buzna.

…Mihai, vreau sa ma mangaii pe sani si la pasarica….sa nu spui la nimeni, te rog! Vino, vino aproape! Avea pielela fierbinte, tatele mari se simteau prin maieul meu subtire…Mi-a luata buzele intre buzele ei…primul meu sarut…

…N-ai mai fost cu nici o fata pana acum? Te invat eu…era cu 3 ani mai mare si probabil ca ii facea placere sa ma vada atat de nestiutor. A pus mana pe pula mea sculata la dimensiuni incredibile…a pipait-o pe deasupta pantalonilor…

….OOOOO Mihai, ce mare este! Ma mozolea si incerca sa ma domoleasca…tabarasem pe ea si voiam s-o sarut la nesfarsit…
… Incet Mihai, nu te grabi! Avem timp destul. Mi s-a asezat in poala si mi-a prins gatul cu bratele…nestiind ce sa faç cu mainile le-am pus pe picioarele ei…fustita se ridicase…am urcat cu o mana pana la chilotei…le-am atins dunga si tocmai voiam sa o retrag cand am simtitt cum Lavinia isi deschide picioarele…palma mi-a intrat perfect si am inceput sa o misc cu degetul lung pipaindu-i si apasnd pe labii. Se udase puternic si incepuse sa geama…dadea incet din cur mimand un futai lent…limba ei mi-a patrons violent in gura si a inceput sa scormoneasca…era placut si i-am varat si eu limba…alte gemete…miscarile Laviniei s-au accelerat, am simtit o mare cantitare de lichid ca imi umple mana…pula a inceput sa ejaculeze fara sa o mai pot controla.

Gemea si se misca pe degetul meu cu forta si repeziciune.Se inserase si am hotarat amandoi sa ne vedem seara urmatoare. Asa am schimbat imagina mamei cu imaginei Laviniei. Si totusi prima femeie a fost o necunoscuta. Veneam cu trenul de noapte de la Costinesti, eram impreuna cu Raducu, si in compartiment cu noi erau doua femei, cam de aceeasi varsta, amandoua poate cu 10 ani mai in varsta ca noi. Una dintre ele, a deschis ochii si mi-a zambit…se faceau ca dorm sau poate chiar dormeau…s-a ridicat de pe bancheta si mi-a facut semn sa iesim pe culuar. Intrigat am pasit impreuna si s-a impiedicat cazandu-mi in brate. Fac o paranteza…eram la CL I…mama nu admitea sa calatoresc alt fel.

…Vino cu mine si n-o sa-ti para rau. Soptea si se lipise de mine intr-un mod tare insinuant. Am mers la captal vagonului si m-a impins in toaleta…locul stramt ne-a faut si mai apropiati…s-a aplecat in fata dandu-si chilotii jos pana la glezna.

…Acum, bag-o toata ca mor…Mi-a luat pula, a frecat-o de labiile ude si si-a pus-o la gaura…OOOOOH doamne ce mare este, ce noroc pe mine.!
…Impinge, impinge tare…n-am avut nici un merit…si-a proptit pizda in pula mea si s-a infipt puternic…miscarile ei erau grabite, repezi, brutale…eu eram inca speriat de repeziciuànea cu care eventimentul a evaluat…totul a fost mai mult decat surprinzator.Dadeam din cur sustinut, fara oprire si incercam sa par experimentat…Am avut un orgasm suprapus cu al femeii, m-a scuturat din temelii…si abia la final am incercat s-o trag de tate…era deja prea tarziu. Tipa s-a smuls din pula mea asa cum intrase, s-a scos complet chilotii si s-a sters cu ei…am iesit impreuna…

…Sa nu pleci… o trimt si pe sora-mea…ce pula buna ai, o sa-i placa! Am ramas proptit si prostit de usa de la capatul vagonului, privind in gol…nici pe departe asa cum imi imaginasem eu…devenisem barbat intr-un mod dezagreabil dar efficiënt. Pula imi ramasese tapana si tare ca la inceput, dureroasa cu capul imens…

….Vino, vino repede ….imagine trasa la indigo… chilotii pana la glezne, intoarsa cu spate, bucile apetisante …mi-a trecut prin cap ca nu stiu cum sa i-o pun…a luat-o singura ci si-a pus-o la gaura…
…A avut dreptate , ce pula buna ai…si ce mare este… sa intri repede….hai intra! Am impins si am intrat greu insotit de un geamat prelung….

…Intra mai mult…ce buna este…impinge tare…OOOOOOOH ce buna este! Intra tot micule! Eu impingeam si devenisem curajos…o apucasem de tate, mari, fara sutien si incercam s-o infig mai tare in pula..s-a scuturat brusc…Nu mai pot ce pula buna ai…imi vineee!

Am iesit in acelasi moment in care trenul isi micsora viteza…cealalta iesea cu doua roller-uri mici si ne venea in intampinare. Ciulnita…pe peron erau asteptate de doi indivizi, cu cel putin 20-25 de ani mai in varsta. Nici un moment nu au privit in directia mea de parca nu as fi existat.

La coborare ma astepta Lavinia…cat eu statusem la Costinesti ea devenise femeie… Unul Barbu un individ, cu cca 10 ani mai mare ca mine, o dezvirginase in urma cu o saptamana.
…Mita, cred ca ma marit cu Barbu…m-a dezvirginat si am impresia ca ma iubeste. Nu stiu daca este bine ce fac insa as vrea sa ma futi. Mi-am dorit dintotdeauna. Maine sunt singura acasa, parintii la servici,Barbu pleca toata ziua la Pitesti. Vino devreme sa avem timp. Sa intri prin portita din spate. Aveam 16 ani! In acel an am vazut-o a doua oara pe mama dezbracata…simtema ca innebunesc. Sentimentul era unul ciudat…Lavinia era total nepotrivita pentru mine…in scoala era una caer era in limba dupa mine…poate putin mai slabuta dupa preceptele mele insa cu niste sani frumoasi. Mie mi-au placut intotdeauna femeile cu sani frumosi, potrivit de mari insa tari, pietrosi si drepti.

Mama era modelul meu si cred ca avea cei mai frumosi sani dintre toate femeile pe care le stiam. Am plecat dezamagit de la Lavinia si am hotarat sa fac o plimbare prin parc (dezamagit in ce sens, ma enerva vorbaraia Laviniei, se futea cu mine dar imi umpluse capul de Barbu…dupa spusele ei,” Cel Mai”! Si atunci ce mai cauta la mine???) …Stela mi-a iesit in fata brusc…i-am vazut sanii ce tresareau la fiecare pas, neprinsi in sutien…inalta cat mine si zambitoare s-a apropiat grabita…

…Ma gandeam la tine! Ce bine! Hai la o inghetata, fac cinste. Vesela si lipsita de inhibitii, ciorapii albi, trei sferturi ii veneau bine cu toate ca o consideram slaba. Era la acelasi liceu la o clasa umanista…Asezati la cofetarie unde asteptacm inghetatele Stela m-a intrebat direct…

…Mihaita, daca n-ai o prietena, vrei sa fii iubitul meu. Proastele alea imi spun mereu ca sunt ca o catelusa in jurul tau, ca nu se uita un baiat asa de frumos ca tine la o urata ca mine. A venit inghetata…
…In primul rand ca nu esti de loc urata, iar in al doilea rand…cine sunt “proastele alea”? Si daca vrei sa fiu sincer, este si un alt “reilea rand” insa imi este rusine si frica, nu vreau sa te superi pe mine!
…Colegele mele, fetele cu care stau la barfa. Si in special una ,Clara ,care se lauda tot timpul cu iubitul ei, Costel. Un pampalau! Si sa stii ca nu ma supar! Spune, ca m-ai facut curioasa.
…Mai este virgina? Am vaut-o cum se schimba la fata… a dat din cap pozitiv…sa nu te superi dar mi-ar place sa faç dragoste cu tine.

…Si mie, insa nu stiu cum se face…am auzit ca doare dar mie nu imi pasa daca o fác cu tine. Vrei sa incercam? Dar sa nu spui la nimeni, ca nu vreau sa rada Clara de mine. Tu quand ai vrea!?
Zveřejnil(a) contyy67
před 6 měsíce/ů
Komentáře
Please or to post comments