O milfa mi-a ghicit că o să o fut

Actiunea s-a petrecut in urma cu 15 ani . Lucram in vanzari si zilnic eram pe la sedii de firma. Secretare de directori care aratau care mai de care, parfumuri, fustite…..pana cand intr-o zi o fatza noua in peisaj…. o doamna la vreo 40…putin plinuta cu sani mari….nu mi-a atras cu nimic atentia, pur si simplu schimbam politeturi.

Intruna din zile am ajuns sa o cunosc mai bine. Eram in vizita de lucru la sediul firmei….unde, fiind vineri dupa amiaza nu mai era decat ea….Flori. Afara ploua cu galeata, asa ca am ramas la povesti cu ea. Era divortata, avea o fiica, insa trecand prin discutii aflu ca stia sa „dea in carti”- sa ghiceasca…

Nu eram genul care sa creada in povesti de genul ….asa ca am luato ca pe o gluma si am inceput sa fac misto…am intrat in detalii si insista sa imi dea citeasca si mie viitorul in carti…Pana la urma, curios fiind am acceptat spunand la caterinca ca vreau sa stiu daca mai ploua azi pentru ca vreau sa merg la fotbal.

Mi-a spus cateva lucruri ….foarte detaliate….care m-au facut sa rad la momentul respectiv, dupa care imi spune ar mai fi ceva de spus…dar acolo este o discutie intreaga, poate alta data sau poate daca vreau, pot sa trec dupa ora 6 pe la ea.

Asa ca, in jurul orei 6 neavand ceva de facut si pentru ca mi-a starnit interesul cu ce avea sa imi spuna, aleg sa merg la adresa pe care ea mi-a comunicat-o.
Ies din casa, cumpar de la magazin un vin, iau un taxi si merg la adresa. Am batut la usa, mi-a deschis cu telefonul la ureche…. Mi-a facut semn sa iau loc si a continuat discutia telefonica.
Dupa vreo 15 minute abia a expediat persoana cu care discuta si si-a indreptat atentia catre mine.

Mi-a spus ca i-a aparut ceva in carti si ca nu putea sa imi spuna pentru ca era mai ..ciudat si in plus nu o credeam, dar pentru ca avea certitudinea ca o sa se intample, a scris totul pe o foaie de hartie aflata pe masa…..Eram deja foarte curios, asa ca m-am indreptat catre masa si am luat foaia de hartie. Acolo scria: „ o sa am surpriza ca in dupa amiaza zilei sa ma vizitezi cu o sticla de vin in mana si o sa ne petrecem noaptea impreuna” …..

Daca am privit-o vreodata pe Flori si….sexual….fireste….avea niste sani enormi care imi atrageau atentia de fiecare data. Daca m-am gandit vreodata sa o fut pe Flori….NU
S-a apropiat de mine, a desfacut vinul si a turnat in pahare. S-a asezat la masa langa mine, sorbeam din pahare si ne uitam unul la celalalt.
-Nu cred ca te-ai gandit vreodata ca o sa vi la mine, nici eu. Am ramas surprinsa cand am vazut asta in carti….asa ca Flori sa apropiat de mine si ma sarutat pe buze ca o ventuza….Eu am continuat sarutul, dar cu mainile ii pipaiam sanii. Se simteau foarte bine…erau enormi….eram super excitat, asa ca m-am ridicat pentru ca vroiam sa ii dezgolesc…..Flori s-a ridicat odata cu mine, i-am dat la o parte bretelele de pe umeri care ii tineau rochia, care a cazut….nu avea sutien si nici chiloti pe ea….A vazut ca eram surpins si mi-a spus: „Stiam ca o sa vii…”

Flori s-a lasat in genunchi in fata mea , a inceput timid sa imi umezeasca pula, dupa care sa o bage tot mai adanc in gura….ii simteam sanii mari pe picioare cum se freaca de mine….facea din cand in cand cate o pauza de cateva secunde si imi spunea sa o iau usor pentru ca nu a mai avut barbat de cativa ani.

Am ridicat-o si am condus-o catre pat ….unde s-a intins si ma indreptam catre pizda ei carnoasa sa o savurez, insa nu m-a lasat. M-a treas catre ea si mi-a spus sa o fut….Era de asteptat….imi spusese mai devreme ca a avut la un moment dat o relatie cu un barbat care era impotent si care doar ii dadea limbi, asa ca acum , ea vroia pula. Am tachinat-o putin inainte, frecandu-mi pula de-a lungul vaginului ei….era disperata de vedea si urla intruna „bagami-o”/. Am penetrat-o adanc….moment in care a gemut si rasuflat din toata puterea. Era foarte umeda dar si stramta….se vedea ca nu a mai avut parte de actiune de ceva timp. I-am dat-o misionar cateva minute bune…..am intors-o pe o partea, i-am desfacut picioarele si am penetrat-o adanc……urla efectiv in pula si striga fute-ma….dupa cateva minute vazand ca am coborat ritmul, m-a avertizat ca mai vrea , sa nu termin !

Am continuat sa o fut inca cateva minute, la un moment dadea ea cu curu-n pula si urla ….dupa cate miscari s-a oprit intr-un urlet final lung….tremura……a stat cateva secunde nemiscata dupa care mi-a spus acum poti sa termini….. Am terminat si am mers la dus, dupa care am continuat cu vinul….dezbracati sa nu patam hainele…..Am povestit despre diferenta de varsta si ca nu se gandea vreodata la asta.

M-a intrebat daca mi-a placut …pentru ca ea are nevoie de foarte multa pula…..asa ca printre pahare de vin,ma jucam cu sanii ei pana cand a vazut ca mi s-a sculat iar. A coborat in genunchi in fata mea si-a strans sanii in jurul pulii si am inceput miscarea intre sani, ajungand din cand in cand si cu limba la varful pulii….am ajuns din nou in pat si mi-a cerut sa o fut agresiv….io dadeam tare si adanc pana cand am inceput sa ma joc cu un degete la fundul ei….mi-a spus ca spera ca nu am intentii pentru ca nu a mai facut-o niciodata si nu e normal……dar am penetrat-o si anal…..la inceput era incordata si tot spunea ca o doare…..incerca sa imi faca pe plac si sa se impinga ea incet in pula …….dupa cateva minute a inceput sa ii placa si striga sa o fut tare in cur ! Flori a trebuit sa plece in strainatate dupa doua luni pentru a avea grija de nepotei, insa in cele doua luni imi cerea si ii dadeam pula la greu….incepuse sa ii placa anal…de multe ori vroia direct anal si agresiv…….nu am mai auzit de ea de atunci.
Zveřejnil(a) contyy67
před 6 měsíce/ů
Komentáře
Please or to post comments