O fantezie

– Madularul meu pulsa in gura ei, saliva ii curgea pe coaie și pe colacul de WC.
După micul dejun, am plecat să ne plimbăm prin oraș . Voiam sa vizităm gradina botanică si alte două , trei obiective. Era o zi caniculară astfel încât am ajuns inapoi la hotel in jurul pranzului, obosiți si transpirati. Ne-am dus fiecare in camera noastra. Eu am facut repede in dus si avand pe mine doar chilotii, m-am indreptat catre camera parintilor mei. Mi-a deschis tata, care tocmai facuse si el dus. Avea pe el doar un prosop alb. Mama era inca in baie.
Tata avea la acea vreme 40 de ani. Un barbat bine facut, de 1,85, 90kg, brunet cu parul tuns scurt, barbia ascutita, pometii destul de pronuntati. Am intrat in camera si m-am asezat pe fotoliu, stand cu picioarele larg deschise si inins cat puteam, incercand sa ma racoresc de la aerul conditionat. Prin chilotii albi, imaculati mi se vedea penisul ce se trezea la viață , inviorat de briza răcoroasă. Tata și-a dat prosopul jos in ideea de a-și lua o perche de chiloți pe el. Penisul său era destul de impresionant, undeva la 16cm, dar foarte gros. Testiculele mari, lăsate ar fi imbiat orice femeie să le mângâie și să le lingă. Văzând erectia mea, a lăsat chiloții pe pat și a inceput să-și maseze madularul încercând sa-l facă să creasca. Se uita la mine și își lua coaiele în palma, masând-le ușor. Excitat și curios, am inceput sa ma frec si eu prin chiloti. Deodata am inceput sa ma incalzesc, mi-am dat lenjeria jos și am inceput sa mă masturbez in fața tatălui meu. Tata făcea la fel in fata mea. Apoi mi-a facut semn, cu mâna să vin la el.
M-am ridicat de pe fotoliu și m-am apropiat. Cu trupurile apropiate, mi-a luat mâna dreapta și mi-a ghidat-o spre testiculele lui. Am pus mâna si am început sa le mangai. Penisul lui era ca un par. Mi-a cuprins si el penisul cu mâna lui și a inceput sa mi-l frece. Simteam cum pulseaza in palma lui. Apoi mi l-a tras si l-a atins de al lui. Le-a apucat pe amândouă cu ambele mâini și le freca unul de altul. Simțeam că explodez. Madularul tatei se freca de al meu si eu eram in culmea extazului.
In pragul ușii de la baie era mama, ce tocmai ieșise de la dus.
– Ce faceți băieți? Va jucați?
– Ne pregatim. Te asteptam sa ni te alături.
– Aha. Vă pregăteati…
– Și ce vreți sa jucam?
– Lapte gros. Il agitam bine si apoi ii dam drumul pe fata ta. Sau in gură sau, direct in tine. Cum preferi?
Și-a dat prosopul jos de pe ea și a ramas goală in fața noastra. Apoi s-a bagat între noi, cu fata la mine, mi-a cuprins obrajii in palmele ei catifelate și m-a sărutat indelung.
Tata a îmbrățișat-o, ducând mainile catre abdomenul ei și si-a proptit madularul intre fese. Il freca usor de pielea ei, iar eu o sarutam, bagandu-i limba cat de adanc puteam in gură. Mama s-a aplecat ușor să-mi sărute sfarcurile, împingând-și fundul in pula lui tata. El a prins-o de coapse cu ambele maini si și-a infipt penisul in vulva minunata ei vulva. A scos un geamat prelung și a continuat să-mi suga sfarcul sanului drept, in timp ce tata o penetra ușor cu mișcări lente. Și-a urcat mâinile catre sanii ei, i-a prins, strangandu-i sfarcurile cu degetele. Miscarile deveneau mai ample, mai rapide. Mama gemea, din ce in ce mai tare. Se sprijinea cu palmele de coapsele mele. Eu i-am prins capul cu ambele maini si o trageam spre pieptul meu, lipindu-i fata de pielea mea. Respira tot mai greu, genunchii ii tremurau din cauza poziției și a penisului ce ii pentra pizda, tot mai insistent.
Dupa cateva minute, s-a tras din pula lui tata și s-a asezat in genunchi in fața mea. Mi-a apucat penisul cu ambele maini si a inceput sa-l frece grăbită, apoi l-a bagat in gură, pe tot, până la coaie. Il sugea cu poftă, inghitindu-l pe tot, până la refuz. Tata privea cum am prins-o de par si îmi impingeam madularul in gatul ei, cat de adanc puteam.
– Mai las-o sa și respire.
Spuse tata râzând.
M-am așezat in genunchi și am sărutat-o, permițându-i să se aplece, astfel încât sa ajungă în poztia de capră. Tata i-a desfacut picioarele și a penetrat-o in cur. A gemut ușor. Se ținea cu mâinile de fesele mele, imi sugea cu nesaț madularul si gemea înfundat. O țineam cu ambele maini de cap. Saliva i se scurgea din gură, pe coaiele mele și apoi pe mocheta camerei. Sânii ii jucau în ritmul cu care tata o futea.
Dupa cateva minute, mama s-a urcat in pat și s-a intins pe spate. De data asta era randul meu sa o fut. Tata s-a asezat in genunchi, cu fața la mine si cu testiculele pe fața mamei. Eu am prins-o de picioare, le-am depărtat cat imi ajungeau mainile și am patruns in pizda ei largă, uda si moale. O penetram adânc, rapid, făcând patul sa se miște in toate direcțiile. Ea gemea ca o nebună și curând aproape că tipa de plăcere. Tata își freca coaiele de fata ei, și o ținea de mâini încercând sa nu o lase să se miște. Orgasmul i-a cuprins tot corpul și tremura toată, în spasme incontrolabile. Avea picioarele si mâinile imobilizate și asta o obligau sa imi strângă pula in vaginul ei superb. Continuam sa o penetrez ca un nebun, până ce tata s-a dat la o parte de pe fata ei și a inceput sa se masturbeze.
– Termina in ea. Umple-o de lăptic.
M-am aplecat asupra ei, m-a cuprins cu palmele de fund și am inceput sa fut cu mișcări rapide si ample. Coaiele se loveau de curul ei. Tipa cat putea. Patul statea sa cadă. Intr-un final, jeturi fierbinti de sperma i-au inundat pântecul fierbinte. Am umplut-o pana la refuz și, epuziat, m-am dat la o parte si m-am intins pe spate, langa ea. A urmat tata, care a patruns in pizda plina de lichidul cremos și cald. A inceput sa o futa in acelasi ritm alert. Mama a prins cearceafurile cu mâinile si se zvarcolea într-un orgasm continuu. Era, uda, transpirata, plina de spermă și epuizată, dar nu putea scăpa din stransoarea tatei. Curând nici el nu a mai putut si a ejaculat in ea transformând lichidul din interior intr-un amestec excitant tata-fiu ce o aducea pe mama pe culmile plăcerii.
Dupa câteva minute în care mi-am recăpătat suflul, m-am ridicat de pe pat, mi-am pus chiloții pe mine si m-am îndreptat către camera mea.
Pe seara, ma pregateam pentru a ieși din nou în oraș. Trebuia sa luăm cina.
Eram gol, fără nimic pe mine. Am deschis ușa. Era mama. La acea vreme, o femeie de 38 de ani, 1.70, 60kg, brunetă , cu parul ușor ondulat și lung până aproape de coate. Avea o pereche de sâni superbi, destul de mari, in formă de para, ale căror sfarcuri se vedeau perfect prin tricoul subțire de vară. Avea pe ea un tricou alb, destul de mulat pe corp și o peche de pantaloni scurți cam prea sexy pentru o mamă de 38 de ani, ce abia îi acoperau fesele rotunde, perfecte.
– Nu te-ai îmbrăcat? Trebuie sa mergem in oraș. Mi-e foame.
– Ma îmbrac acum. Trebuie sa mă duc la baie. Intra si cauta-mi si mie o pereche de chiloți prin rucsac.
– Off, împrăștiat mai ești.
Am intrat in baie și m-am asezat pe WC. Aproape imediat a intrat si mama cu chiloții mei. Penisul meu era deja sculat, vazandu-i sfarcurile prin tricou si picioarele superbe. A zâmbit.
– Nu te mai juca. Trebuie sa ieșim.
– Ce vrei să fac. Ma incita sfarcurile alea.
– Vrei sa le vezi?
– Vreau sa le sug…
Se uita insistent la madularul meu.
– Ok, mai stam puțin atunci…
Mi-a aruncat chiloții pe jos si apoi și-a scos tricoul. Sanii ei ma hipnotizau. S-a apropiat de mine și s-a așezat in genunchi în fața mea. Mi-a prins penisul cu mana si a inceput să-l maseze usor.
Apoi sa-l suga. Ii simțeam buzele ca doua ventuze ce aluncau de sus pana jos. Imi aspira penisul in gatul ei, apoi ii dadea drumul. Mi-l lingea cu limba, apoi imi saruta glandul. Cand termina, o lua de la capat. Simțeam ca explodez. Madularul meu pulsa in gura ei, saliva ii curgea pe coaie și pe colacul de WC. Imi venea sa mă pis.
M-am ridicat de pe WC, am apucat-o de cap și i-am bagat pula in gură. Am dat drumul unui jet puternic de urina ce i-a umplut imediat gatul. A scuipat afara. Tot pisatul a curs pe sanii si pantalonii ei, dar si pe gresia din baie. Am continuat să urinez pe față, pe sani, și pe par până am umplut-o din cap până în picioare de urină. Tot machiajul si rimelul ii curgeau pe față și pe gât. Apoi prins-o de par, i-am bagat madularul in gură și o futeam cât puteam de tare. Il scoteam doar cand se sufoca si se îneca.
– Treci la pat sa te fut in cur, tarfo.
Am scuipat-o in față, am luat-o de par si am tras-o, in genunchi, pana in cameră, la marginea patului.
Si-a scos pantalonii si s-a asezat in genunchi, cu coatele pe marinea patului. I-am tras chilotii intr-o parte si am pentrat-o in anus, brusc, adânc. A scos un icnet de durere. A strans puternic din fese si s-a impins in mine. Era larga, primise multe madulare in anus, pe langa cel al tatei. Am prins-o cu ambele maini de par si am inceput sa o fut ca un nebun. Patul scartaia din toate incheieturile, iar mama transformase gemetele in tipete de durere, amestecate cu o placere nebuna.
– Nu te opri, ma pis pe mine! Dă-mi , dă-mi !
Se chinuia sa-mi spuna printre tipete. Deodata, nu a mai putut tine. Un jet puternic de urina a țâșnit pe covor. Am prins-o in brate, i-am ridicat corpul de pe pat si i-am strans sanii in palmele mele in timp ce continuam sa o pentrez. Tremura necontrolat, de la orgasmul imens pe care il avea, tipa, era uda toata, pisatul i se scurgea pe picioare, iar eu o futeam ca in nebun in cur. Curând nu am mai putut. Slobozul i-a navalit in cur, cu jeturi puternice si groase. Desi ma golisem, comtinuam sa o pentrez , in timp ce o sarutam pe gat si ii frecam sănii cu nesaț.
– Esti cea mai buna mama din lume.
– Mersi puiule, si tu esti cel mai bun fiu din lume.
Zveřejnil(a) contyy67
před 1 rok
Komentáře
Please or to post comments