Tsodadiko STAR Omonoia

Πρώτη φορά πήγα με άντρα, όταν ήμουνα μαθητής 2ης Γυμνασίου. Και πήγα με τη θέλησή μου, γιατί από πολύ μικρός ήθελα πούτσο μεσα μου.

Η ιστορία που περιγράφω παρακάτω, συνέβη μέσα στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στην Ομονοια.

Ήμουν 14 χρόνων. Εκείνη τη νύχτα έψαχνα εναγωνίως να δοκιμασω το σεξ με εναν άντρα. Έτσι, τα βήματά μου με οδήγησαν εκείνη τη νύχτα στο πορνοσινεμά! Μπήκα μέσα, χωρίς καν να ενδιαφερθώ για την ταινία που έπαιζε. Το μυαλό μου ήταν αλλού. Κάθισα στα πίσω καθίσματα και σε λίγο έσβησαν τα φώτα και άρχισε η ταινία. Ο κόσμος ήταν λίγος και τα καθίσματα σχεδόν άδεια.

Ξαφνικά, βλέπω έναν άντρα να κάθεται δίπλα μου. Κατάλαβα ότι ήρθε για μένα, γιατί ενώ είχε καθίσματα άδεια, εκείνος προτίμησε να έρθει δίπλα μου. Περίμενα την πρώτη του κίνηση. Πράγματι, δεν άργησε να την κάνει. Νιώθω το πόδι του να ακουμπά και να τρίβει το δικό μου. Αναστατώθηκα. Δεν αντέδρασα. Εκείνος, συνέχιζε να τρίβει το πόδι μου και μάλιστα με το ένα του χέρι.

Γύρισα και προσπάθησα στο αμυδρό φως, να διακρίνω τα χαρακτηριστικά του. Με έκπληξη διαπίστωσα, ότι ήταν τουλάχιστον γύρω στα 65-70, με αδύνατο και άσχημο πρόσωπο.
Λίγο μ' ενδιέφερε όμως αυτό. Μου άρεσε αυτό που έκανε και καθώς εκείνος άρχισε πια να με χουφτώνει άφοβα στο στηθος.Εβαλε το χερι του μεσα απο την μπλουζα μου και αρχισε να τσιμπαει τις ρωγες μου....Με πονουσε και καποια βογκητα εβγαζα οποτε τις ετριβε δυνατα!

Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει και την κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει επιζητώντας τον πούτσο αυτου του γερου. Καθώς εκείνος συνέχιζε να τρίβει την ρωγα μου, άπλωσα το χέρι μου και χούφτωσα τον πούτσο του, που είχε σκληρύνει!!! Διαπίστωσα ότι ήταν πολύ μεγάλος σε συγκριση με το δικο μου εφηβικο μικρο καυλακι...

Είχα πια ανάψει για τα καλά. Δεν άντεχα άλλο. Εκείνος, το κατάλαβε και σκύβοντας στο αυτί μου, μου ψιθύρισε:

- Πήγαινε στις τουαλέτες που βρίσκονται στο υπογειοκαι έρχομαι σε λίγο κι εγώ.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, σηκώθηκα και σε λίγο βρισκόμουνα στις τουαλέτες. Περίμενα με αγωνία χωρις να ξερω τι θα συμβει. Πράγματι έρχεται κι αυτός σε λίγο, με εσπρωξε μεσα σε μια τουαλέτα, την κλειδωσε και μου ζητησε να κατεβασω την φορμα μου.... Κατεβασε κι αυτος το παντελονι του και ξαφνικα πεταχτηκε ο απιστευτα τεραστιος πούτσος του. Ήταν πολύ μεγάλος και σκληρός.

Δεν άντεχα άλλο. Με επιασε απο τα μαλλια και γυρισε βιαια τον κώλο μου σε εκείνον, ακούμπησα τα χέρια μου στα πλακάκια του τοίχου, με εσκυψε έσκυψα και περίμενα τρεμοντας. Ξαφνικά, νιώθω το σκληρό καυλί του, να πιέζει την κωλότρυπά μου. Άρχισα να τρέμω από καύλα. Αφού εκείνος έπαιξε για λίγο χαϊδεύοντας με το ολοστρόγγυλο κεφάλι της ψωλής του την τρύπα μου, πιέζει με δύναμη και ο πούτσος του χώνεται βαθιά μέσα μου τσιμπωντας αγρια ξανα τις ρωγες μου νομιζοντας οτι θα μου τις ξεκολησει..

Έσφιξα τα χείλη μου για να μη φωνάξω από τον πόνο και την ηδονή που είχε σκορπίσει σε όλο μου το κορμί. Ο άγνωστος γερος παρόλα τα χρονάκια του, φαινόταν ότι ήταν πολύ έμπειρος επιβητορας. Στην αρχή, μπαινόβγαζε τον πούτσο του αργά, για να μην πονώ. Σιγά-σιγά όμως, ο πόνος έδωσε τη θέση του τελειωτικά στην ηδονή και γι αυτό μου ψιθύρισε να με γαμησει με δύναμη.

Τώρα, ο πούτσος του με χτυπούσε με δύναμη και μπαινόβγαινε σαν έμβολο. Ήταν υπέροχο αυτό που ζούσα. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ξεσκιστεί κι ο άντρας συνέχιζε να με χτυπάει με πάθος και δύναμη. Ζούσα ένα απίθανο γαμήσι. που κράτησε περίπου 15 λεπτά.Ηταν η πρωτη φορα που εκανα σεξ στην ζωη μου,14 χρονων με καποιον που με περνουσε 55 χρονια! Ξαφνικά, οι κινήσεις έγιναν πιο βίαιες και σε λίγο αφού μου κάρφωσε βαθειά τον πούτσο του, έμεινε ακίνητος. Την ίδια στιγμή, η κωλοτρυπίδα μου γέμισε από το ζεστό του χύσιμο. Είχα παραλύσει από ηδονή τα ποδια μου ετρεμαν και ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να ζεματάει.

Ντύθηκε πρώτα αυτός κι έφυγε, λεγοντας μου οτι ειμαι πολυ ομορφο κοριτσακι και μου αξιζε να με γκαστρωνει που και που στις τουαλετες του τσονταδικου.. Μου εδωσε το τηλεφωνο του σε ενα χαρτακι....Σε λίγο έφυγα κι εγώ, αφού προηγουμένως τράβηξα μια υπέροχη μαλακία. Πέρασα μια υπέροχη βραδιά στο σινεμά που την πέρασα με έναν εντελώς άγνωστο ηλικιωμενο που θα ξανασυναντουσα σε επομενες φορες που επισκεφτηκα το ΣΤΑΡ....
Zveřejnil(a) zoimga
před 3 roky/let
Komentáře
3
Please or to post comments
vasoulacd
πολύ καύλα 
zoimga
Odpovědět
zoimga
do nakis68 : super!!!
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
καυλα
Odpovědět