Mijn schoonvader blijkt een slet (gay)

Het is een heerlijke trip door de US vooral als je verliefd wordt.
En dat terwijl ik mijn trip doe om mijn scheiding te verwerken en mijn nieuwe vriendin Sylvia het verlies van haar moeder moet verwerken. Wij zijn beide rond de 45 en zijn verliefd als een stel pubers. Het is zelfs erger, in een opwelling zijn wij gaan trouwen in een Wedding Chapel. Wij zijn net een paar dagen terug in eigen land en Sylvia wil mijn voorstellen aan haar vader Piet en oom Bert. Beide zijn nu weduwnaars en hebben samen een boerderij gekocht op het platteland. Ondanks dat zij 70 jaar zijn willen zij een nieuw leven beginnen. Natuur, bossen, afgelegen wonen is helemaal hun ding. Dat het afgelegen is daar ben ik achter, wij rijden al een uur door weilanden en bossen.
---------------------------------------
De ontvangst door haar vader Piet en oom Bert is hartelijk. De heren hebben zelfs een lunch geregeld. Ondanks dat de heren al 70 zijn zitten zij vol levenslust. Na de lunch gaan mijn vrouw en haar vader de stad in. Haar vader heeft nog kleren nodig en kan wel wat advies van haar dochter gebruiken. Bert vraagt of ik zin heb om hem te helpen bij het snoeien. Gezien het mooie weer buiten lijkt het mij wel wat. Wij lopen naar een grote schuur, daar zie ik grasmaaiers en allerlei tuingereedschap. Hij kijkt naar mijn kleding en zegt; “Je kunt beter je pak uitdoen daar hou je niets van over”. Hij geeft mij een overall, rustig trek ik mijn kostuum uit. Bert is veel sneller en gaat tot mijn verbazing naakt in zijn overall. Het zal wel zo horen en ik stap ook naakt mijn overall in. Het is een beste klus om goed te snoeien vooral in de hitte. Na een uurtje vraagt Bert; “Wat dacht je van een koud pilsje”. Wat is dit lekker, op een bankje in het zonnetje met een koud pilsje. Het lijkt wel of oude Bert op zijn tong zit te bijten, ik zeg: “is er iets wat je moet zeggen”. Hij is wat schuchter en wijst naar mijn overall. Die zit zo ruim dat hij mijn volle gereedschap ziet liggen. De oude Bert kijkt op een manier, als test zeg ik lachend; “Die kan wel een handje gebruiken”. Ik heb het nog niet gezegd of zijn gerimpelde hand gaat in mijn overall. Geobsedeerd kijkt hij naar mijn half slappe lul en pakt hem vast. Rustig trekt hij mijn voorhuid heen en weer totdat mijn lul stijf is en mijn eikel bloot ligt, hij haal mijn lul eruit, likt mijn eikel en hele lul af, stopt mijn lul in zijn mond en de oude man begint mij heerlijk te pijpen. Gevarieerd wordt mijn lul verwent, met zijn tong likkend over mijn lul en eikel, zijn tanden masseren mijn eikelrand dan gaat mijn lul weer diep in zijn mond. Ik ben van mijn leven nooit zo lekker gepijpt als nu door de 70 jarig man. Mijn lul staat opknappen, ik kreun; “O lekker….ooooh…..ik ga zo komen…….”. Bert doet zijn mond open en steek zijn tong iets uit, ik heb het niet meer, ik doe mijn kloppende eikel op zijn tong, ik schreeuw; “Ik kommmm……”. Ik spuit een enorme landing sperma over zijn tong zijn keel in. De oude man slikt en slikt al mijn warme zaad tot de laatste druppel op.
--------------------------------------------
Het is zaterdagmorgen als mijn vrouw vraagt; “Ga jij ook mee naar de stad, papa heeft een nieuwe wasmachine nodig en wij nemen een lunch”. Zij begrijpt mij volkomen als ik bedank om wasmachines te kijken.
Na het ontbijt vertrekken mijn vrouw en vader. Bert staat op om de tafel af te ruimen, ik leg mijn hand op zijn gulp; “Waar gaan we heen?”. Ik knoop zijn jeans open, rits zijn rits naar beneden, mijn hand gaat zijn slip in. Zijn oude half slappe lul voelt al enorm, ik haal hem uit zijn slip, trek zijn voorhuid terug, neem zijn eikel in mijn mond en begin de bejaarde man gulzig te pijpen. Zijn lul is heerlijk dik en stijf om af te likken. Ik haal zijn lul uit mijn mond en gebied hem uit te kleden. Als ik uit de kleren ga staat mijn lul paraat, ik duw Bert voorover, trek zijn billen uit elkaar, smeer er boter tussen, doe boter op mijn eikel, druk die tegen zijn anus, zodra zijn anusspieren ontspannen, druk ik mijn eikel tussen zijn anus, cm voor cm schuif ik mijn stijve lul in zijn oude kont, als ik halverwege in zijn warme nauwe kont zit, begin ik de bejaarde oom te neuken, hij schreeuwt; “O…zachtjes…..lekker…..zachtjes….ooooh….ja…..”. Steeds soepeler schuift mijn lul door zijn kont, mijn hele lul verdwijnt, tot aan mijn ballen blijf ik in zijn kont rammen. De oude man roept: “O hier heb ik van gedroomd…..”. Terwijl ik zijn kont ontmaagd, trek hij zichzelf af. Mijn eikel wordt flink gestimuleerd door zijn nauwe kont, ik roep: “O….lekker man……..ik kommmm……..”. Mijn eikel klopt en de rillingen lopen over mijn rug als ik mijn sperma diep in zijn kont spuit. Terwijl mijn warme zaad zijn kont vult, zie ik zijn warme zaad uit zijn eikel komen, zijn stralen sperma spuiten over de vloerbedekking. Als zijn laatste druppel op het tapijt vallen haal ik mijn lul uit zijn kont.
-------------------------------------------
In de middag komen mijn schoonvader en mijn vrouw terug uit de stad.
Zij zijn geslaagd voor een wasmachine en mijn vrouw heeft boodschappen gehaald voor een heerlijke maal. Het eten smaakt heerlijk en genieten nu van het nagerecht. Mijn schoonvader vertelt dat hij straks nog weg moet. Hij is vrijwilliger bij Staatsbosbeheer en af en toe gaat hij er avonds heen. Daar doet hij onderhoud en reparaties van zaagmachines en ander gereedschap. Zijn toon in zijn verhaal klinkt anders, ik denk dat hij iets verzwijgt of zo. Mijn schoonvader staat op het punt van vertrekken. Ik zeg tegen mijn vrouw; “Ik heb zin om een eind te toeren of in de stad een pilsje te pakken, ga je mee?”. Mijn vrouw schudt; “Nee, ik heb de stad genoeg gezien, ik blijf bij mijn oom”. Als ik mijn auto instap zie ik mijn schoonvader Piet rustig wegrijden. Achter zijn autootje met laadbak rij ik een stuk achter met mijn auto. Halverwege op een weg stopt Piet aan de kant van de weg. Ik claxonneer een keer, rij door en zie in mijn achteruitkijkspiegel dat hij keert. Het is duidelijk dat mijn schoonvader wat te verbergen heeft, hij zal wel vaak in de kroeg zitten.
--------------------------------
Mijn nieuwsgierigheid laat mijn auto keren en zie in de verte mijn schoonvader Piet rechtsaf gaan. Een paar minuten later sla ik ook rechtsaf, de weg is aardedonker, slechts een lichtje bij een hek laat zien dat ik bij een terrein ben. Ik doe mijn motor en licht uit, wacht zeker een halfuur om te kijken of er iets gebeurt. Lopend door het hek zie ik de auto van Piet en een andere auto staan. Ik loop een groot gebouw binnen, het is opvallend stil en er brand alleen wat noodverlichting. De ruimte ligt vol met hout, zaagmachines, etc. Op het moment dat ik wil gaan hoor ik gestommel achter het gebouw. Door een kier zie ik mijn schoonvader en twee mannen een kaartje leggen en bier drinken. Behalve dat ik ze goed kan zien kan ik ze goed horen. Het is mijn duidelijk dat de twee mannen bij Staatsbosbeheer werken. De ene heet Tim, schat hem een jaar of 40 en de andere heet Mehmet van een jaar of 25. Ik hoor: “Pot drie Boeren, je weet wat dit betekend!”. Net als ik weg wil lopen, zie ik Tim voor mijn schoonvader staan, die doet zijn hand in zijn overall en haalt er een enorme half slappe lul uit. Mijn schoonvader trekt zijn voorhuid terug, likt zijn eikel, neemt zijn lul in de mond en begint te zuigen. Gulzig pijpt mijn schoonvader de man af, trek zijn voorhuid strak, lik zijn hele lul af, masseert zijn ballen en zuigt hem diep. De man in de overall laat zich uitgebreid pijpen door mijn schoonvader. Hij kreunt: “O Piet, ik kom zo, ik ga spuiten, slikken slet……..ik kommmmmm”. Aan de stuiptrekking is te zien dat de man zijn zaad in de mond van mijn schoonvader spuit. Ik zie hem slikken en slikken tot hij de laatste druppel zaad naar binnen slikt. Zij pakken bier en gaan gewoon verder met het kaartspel. Met wat moppen en zuipen zijn wij een half uur verder als de Turkse man op de tafel slaat en roept; “Drie Azen! Broek uit Piet!”. Mijn schoonvader staat hafnaakt gebukt aan tafel, Mehmet trek zijn oude hangkont uit elkaar, spuugt speeksel ertussen, duwt zijn eikel tegen zijn anus en drukt zijn stijve lul in de kont van mijn schoonvader: “O Mehmet……neuk me…..oooooh……..”. De Turkse jonger schuif zijn lul rustig door zijn kont, spuug nog meer speeksel en begint in tempo mijn bejaarde schoonvader te neuken. De ander man heeft weer energie en stop zijn stijve lul in zijn mond. Een kwartier lang wordt mijn schoonvader helemaal uitgewoond. Mehmet roept: “Ik kom! Ik ga je volspuiten slet! O……ik kommmm……”. De Turkse jongeman loost zijn zaad diep in de kont van mijn schoonvader, terwijl de ander man zijn zaad op het gezicht en in de mond van mijn schoonvader spuit. De mannen trekken hun broek aan en roepen; “Piet! Ruim jij alles op, tot snel!”.
------------------------------------------
De mannen vertrekken terwijl mijn schoonvader versuft nog gebukt half op tafel ligt. Het schouwspel heeft mij wel een stijve opgeleverd. Ik loop geruisloos en zodanig dat Piet mij niet kan zien. Ik sla mijn handen voor zijn ogen en fluistert; “Je houdt je bek anders vertel ik alles aan je broer”. “Verroer je niet”. Ik laat mijn broek zakken, pak mijn stijve lul vast, zie het zaad van de ander man nog, roer mijn eikel erdoor, houdt mijn eikel tegen zijn anus en druk in één keer mijn stijve lul in zijn oude hangkont. In een stevig tempo laat ik mijn lul door zijn kont glijden, zijn nauwe warme natte kont neukt hemels. In een hoog tempo neuk ik mijn schoonvader goed door, ik voel mijn spieren spannen, ik roep: “O ik kom……ik spuit je vol……oooooh………”. Mijn eikel klopt in zijn kont, mijn krachtige stralen sperma spuiten de reet van mijn schoonvader vol. Ik haal mijn lul eruit en zie mijn zaad uit zijn kont druppelen. Ik hijs mijn broek op en vertrek weer.
--------------------------------------------------
Mijn vrouw en oom Bert zitten gezellig tv te kijken. “En?” vraag mijn vrouw: “Hoe was het in de stad”. Ik zeg; “Rustig, niet veel te beleven”. Na een uurtje komt mijn schoonvader binnen; “Hoi, ik pak even een douche en ga daarna gelijk plat”. Ik zeg; “Ik kan zo ook wel een douche gebruiken”. Mijn vrouw en oom willen de film afkijken. Op de trap hoor ik de douche, ik doe de deur open en fluister; “Ik droog je wel af”. Met een handdoek wrijf ik mijn bejaarde schoonvader droog. Vooral zijn lul maak ik extra droog, op mijn knieën zie ik zijn enorme lul groeien, ik lik zijn eikel, neem zijn lul in mijn mond en zuig mijn schoonvader gulzig af. Zijn eikel klopt in mijn keel, hij staat te trillen op zijn benen, hij kreunt; “O ik kommm………..”. Zijn warme stralen sperma spuit mijn keel in, met moeite slik ik zijn enorme lading zaad op. Tevreden verlaat mijn schoonvader de douche waarna ik een ontspannende douche neem. Mijn vrouw Sylvia is inmiddels ook boven en springt er bij onder. Na onze douche lopen wij naar de logeerkamer. Sylvia kijkt mijn lief aan en zegt; “Peter Jan, wij hebben nog een weekje vakantie, lieve schat vindt je het erg om hier nog een weekje te blijven”. Met een big smile; “Lieve schat, ik neem je vader en oom op de koop toe”.
Zveřejnil(a) Richard156
před 3 roky/let
Komentáře
10
Please or to post comments
do pisser69 : dank je!
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
do Lopefaggot52 : dank je!
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
pisser69
Geil verhaal
Odpovědět
Het zal je familie maar zijn. Wat heerlijk!
Odpovědět
do Buurman63 : Dank je!
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
Buurman63
Word hier erg geil van mmmm heb hem bij mijn favorieten gezet
Odpovědět
do Raytjuh : dank voor je reactie
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
Raytjuh
lekker hoor 2 van die mannen te kunnen nemen
Odpovědět
do peter-kpj : dank je
Odpovědět Zobrazit původní komentář Skrýt
mmmmmm lekker
Odpovědět